luni, 9 septembrie 2013

Azi, luni, aparentele !




Cu pixul in mana si cu o pofta nebuna de scris,m-am decis azi, luni sa va spun ca sunt satula de aparente. Aparentele de orice culoare, ale persoanelor, ale relatiilor, ale lumii intregi.
Mi se intoarce stomacul pe dos cand vad ca un anumit individ nu are dupa ce bea apa si flutura mandru la tereasa un Samsung S4; ma scarbesc instant persoanele care traiesc numai sa para altceva decat sunt; ma ia cu dureri de cap cand vad ca joaca un teatru atat de ieftin si penibil multi dintre cei cu  care ii salutam zilnicsau poate si mai rau impartim viata cu ei; joaca rolul celui mai bun prieten dar de fapt te mazgaleste cu noroi in fata tuturor cunoscutilor.
Ce rost are sau ce castiga cei care isi deseneaza deloc artistic pe fata lor de lut cel mai fals zambet?
Sau oare sunt atat de redusi mintal incat nu isi dau seama ca sunt atat de singuri de fapt si au o viata plina de minciuna?
Ei sunt autorii ranilor pe care le avem cei mai multi dintre noi, ei sunt vinovati de greata cu care ne uitam la ei, ei sunt vinovati ca sunt falsi.
Pacat ca traiesc doar pentru a face rau, pentru a rani sau pentru a distruge, pacat ca sunt atat de josnici incat orice animal le poate fi superior!
Azi, nu este o mandrie sa ai ultimul model de telefon, de masina sau nu stiu ce geanta, azi e o mandrie sa fi om!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate