luni, 25 noiembrie 2013

Indragosteala din vorbe




Este o moda acum care ia din ce in ce mai multa amploare.Comunicarea si-a mai adaugat o ramura importanta si anume comunicarea online.Se pare ca este mult mai comoda si lipsita de inhibitii decat comunicarea offline.
Unele persoane se simt mai indraznete si mai siguri pe ele  comunicand prin intermediul retelelor de socializare sau prin alte programe de comunicare.
Ne jucam unul cu altul, vorbim verzi si uscate si uite asa creeam legaturi ciudate intre noi.De multe ori, omul care iti scrie nu seamana cu omul care iti vorbeste.
Personal sunt pentru comunicare in toate formele ei, aleg comunicarea intre oameni sub toate formele atat timp cat nu este ignorata si metoda fata in fata.
Ne gasim noaptea tarziu vorbind orice  cu multe persoane care abia le stim sau nu le stim decat prin intermediul spatiului virtual.
Indragosteala din vorbe se raspandeste ca un virus.Eu o vad ca pe o capcana in care pica cu brio multe persoane singure sau cu prea mult timp liber.
Pana la proba contrarie cand cei doi vorbareti se cunosc totul este roz si mai ca le-au luat calcaiele foc unul dupa altul, iar cand are loc marea intalnire se spulbera magia.
Concluzia ar fi ca multi ne pricepem la cuvinte si la a crea povesti atat cat stim ca nu implica responsabilitate.
Dependenta de comunicare exista in fiecare dar puterea de a duce pana la capat ceea ce am creat este din ce in ce mai rara, mai ales cand nu stii exact cine este dincolo de bariera virtuala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate