vineri, 26 iulie 2013

Cand te loveste iubirea ca sapa la ureche


De-a lungul timpului , tu in fata ta - cel mai viteaz, nu te atinge un sentiment pentru care bocesc femeile  si canta in toate limbile mii de artisti; esti dur si neinfricat!
Sexul opus nu reprezenta decat o metoda foarte buna  de a consuma timpul si de a-ti incata ochiul.
Dar daca pana acum  viata nu ti-a dovedit cat poate sa fie de parsiva si chiar cand crezi ca totul este sub control se poate schimba la 360 de grade, acum este momentul.
Tam- nesam tu iti traiesti viata, te iubesti pe tine enorm ca doar tu esti cel mai important in viata ta si cand deodata " Zbaaang!!!"  iti iei fara menajamente o sapa la ureche ; si ti-o iei atat de tare incat abia cu greu  mai stii cum te cheama, intri chiar in coma, nu mult , cam doua saptamani este media.
Uiti de tine, abia stii sa te mai imbraci, nu dormi si nu mananci. In jurul tau auzi frecvent: " Arati ca dracu si ai un zambet de retardat mintal, ai slabit. Esti ok?"
Iar tu cu acelasi zambet tamp raspunzi: " Da, sunt mai bine ca oricand!"
Ce si cine este cauza acestor lucruri?
Raspunsul este simplu: " Ti-ai luat-o, te-ai indragostit fraiere/o!"
 Intr-o zi de duminica sa zicem asa, EA cu cearcanele pana la gura ( ca doar fusese in club cu fetele) iti apare in fata mai adormita ca oricand, dar ce sa mai - frumoasa tare! TU , hai-hui te plimbi si o vezi si ea te vede iar deodata va izbeste strasnic o sapa la ureche! Incepe nebunia, lumea nu mai exista - tu si ea - doi zombi care traiesc doar sa se vada si sa rada cu gura pana la urechi.
Cum va fi, ce va fi?  Doar tu si ea este tot ce vedeti!
Nu exista legi, exista doar momentul in care v-ati gasit  si nu stiti nimic altceva decat ca unul fara altul nu se mai poate!
Totul este cat se poate de clar- vei fi lovit cand nu te astepti si atunci nu se tine cont de nimic, ca vrei, ca nu vrei, ca poti ca nu poti, ideea e sa traiesti momentul !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate