marți, 15 octombrie 2013

Sexy! dar nu prea...


Departe de a fi misogina ci doar satula de ceea ce vad in jurul meu, m-am decis: scriu asta!
Sa-mi fie cu iertare daca voi supara pe cineva dar poate o duc bine manelistii aia cu multi dusmani, deci imi permit si eu cativa!
Cu siguranta ati vazut de multe ori pe strada, la mall sau in club fete care sunt pe punctul de a se imprastia din pricina tocurilor prea inalte. Acum ca v-am creat o imagine, vreau sa intru in detalii serioase!
Avem urmatorul scenariu:

" O domnisoara frumoasa se pregateste de o cina romantica. Bun, peste cateva ore are loc intalnirea cu un baiat cu bun simt si cu " toate tiglele pe casa".
Ce face fata noastra? Intra in transa,la modul ca se pune pe studiat!
Cum?! Rascoleste cu ardoare tot internetul in cautarea unor articole despre " cum sa te comporti la prima intalnire, trucuri,gesturi,seductie etc"
Dupa ce lectia este invatata , incepe sa se pregateasca.
Trage pe ea cea mai stramta rochie rosie, atat de stramta incat isi cheama si doua prietene sa ii incheie fermoarul. Isi ia pantofii aia in care stie clar ca nu poate sa mearga si in final exerseaza cu rabdare, o subtila unduire a soldurilor.
 Toate astea le-a scris o duduia exeperimentata pe un blog de seama si trebuie respectate intocmai.
Oare nu observa ca abia mai poate respira in aceea rochie, ce sa mai vorbim de imposibilitatea de a se aseza pe un scaun, pantofii odata incaltati ii dau o usoara stare de ameteala iar acel mers iti da o senzatie clara ca are nevoie la baie?
Bun.
Punctul culminat este atunci cand domnisoara noastra, isi face aparitia la restaurant.
Oare mai are rost sa va spun ca apare cu jumatate de ora intarziere pentru ca asa a citit ea ca este sexy?
Saracul barbat lihnit de foame, ramane mut si orb la incercarea ei de a se aseza pe scaun ( datorita rochiei, intampina cateva probleme tehnice).
Degeaba asteapta complimente pentru ca foamea si asteptarea au redus victima noastra masculina la tacere.
 Se comanda mancarea: el isi comanda o portie sanatoasa de mancare, ea isi comanda 3 frunze de salata si eventual un morcov pe care le taie tacticos cu cutitul in timp ce geme!
DA! GEME! Face acele zgomote la fiecare inghititura iar scopul fiind acela de a-i provoca partenerului sau erectii incontrolabile.
Barbatul o intreaba :
" Draga ti-e rau? Vrei un pahar de apa?" ea se blocheaza, nicaieri nu a aparea scris ca poate fi intrebata asa ceva.
Atunci se ridica, cu greu si merge la baie dar foloseste celebra scuza ca " merge sa-si pudreze nasul" ca si cum barbatii ar crede ca femeile nu urineaza.
Odata intoarsa de la baie, insista cu gemutul pana cand partenerul sau alege sa sparga tacerea si alege niste teme de discutie care o vor opri din a scoate sunete. Politica, masinile  ocupa cateva momente spatiul dintre cei doi.
Suparata si cu ochii in lacrimi, fata incepe un discurs despre insensibilitatea barbatilor si despre faptul ca acesta nu o apreciaza la justa valoare.
Fetelor, va rog eu, nu lasati ca imaginatia mea sa aiba sorti de izbanda. Sunteti perfecte asa cum sunteti, fara a studia articole interminabile despre cum sa va comportati. Efectul este clar- PENIBILITATE!

 Cu speranta de a obtine un zambet pana dupa urechi inchei aici epistola mea.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate