luni, 5 august 2013

Cu pofta de viata inainte!




Vine la un moment dat clipa cand realizezi ca viata este o scorpie si pur si simplu te vezi intr-o lupta directa cu ea  in care iti este destul de clar ca vei pierde.
Ti se intampla deodata atatea nenorociri incat simti ca nu mai ai aer si iti vine sa vomiti si atunci zici: " Nu mai pot! Fie ce-o fi!"
Clipele grele trec si cand te uiti in spate parca nu te recunosti: " Oare chiar am trecut prin asta?"
 Aceasta viata, acest film in care noi suntem proprii protagonisti , acest film in care depinde numai de noi cat de bine jucam atat de bun va fi si filmul; are grija sa iti arate de fiecare data  ca este UNICA!
Traim cu totii asteptand acele momente de fericire care au darul sa stearga tot ce te-a dezamagit pana atunci, traim cu speranta !

De curand am invatat ca nu stim sa traim de cum ne nastem ci invatam pe parcurs deoarece fiecare dintre noi are modul sau de a trai si trebuie sa il descopere.
Deschidem ochii brusc si ne dam seama ca pana acum am trait in ceata. Cu o pofta de viata de nestavilit vrem sa nu mai pierdem nici o clipa si sa pastram cat de mult putem ceea ce ni se ofera.
Ca este bun, ca este rau, toate au un rost, le traim cu un scop.
Vedem cum cei din jurul nostru ia decizii pripite, fac greseli si nu le pasa de consecinte; inainte sa ne grabim sa ii judecam poate ar trebui admirati pentru curajul de a-si trai si de a-si asuma viata!

Iubesti, te desparti, iubesti prea mult ,iubesti prea putin, te indragostesti de persoana nepotrivita, suferi, fugi si te intorci - este vorba de libertate.
Esti liber cand faci ceea ce simti si chiar daca nu este corect conform altora, tu stii sigur de ce faci ceea ce faci si asta este tot ce conteaza!
Mai jos am lasat un link care ar putea fi pe aceiasi lungime de unda cu ceea ce incercam sa va trasmit!

http://www.youtube.com/watch?v=Nl2GwLtMX7s


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate