vineri, 9 martie 2012

Masculin si Feminin


Pentru  ca ieri  a fost o zi speciala “la feminin”…asa as putea incepe ceea ce vreau sa transmit..dar nu..
Pentru ca azi este o zi speciala “la masculin”…sau poate ca ar fi mai intelept asa?!..nu…
In fiecare zi suntem inconjurati de femei ,barbati..si de persoane,destul de corect pana acum,nu?
Desigur exista zile in care in jurul tau vezi mai multe persoane si foarte putini din celelelalte categorii,adica  Femei si Barbati.
Nu stiu de ce in zilele nostre devine din ce in ce mai dificil sa fi femeie si sa poti fi barbat?
Este, cu siguranta, o intrebare  la care unii ar putea avea raspunsul..sau mai bine o consideram o intrebare retorica  pentru a nu agita spirite mult prea ocupate.
Deoarece fac parte din tabara feminina..o sa incerc sa fiu cat pot de obiectiva..vom vedea daca voi reusiJ
Consider ca fiecare persoana care se afla in jurul tau,fie un “EL” sau o” EA” are capacitatea sa te faca sa te simti int-un anume fel…mai exact sa fi tu! In acel moment suntem coplesiti de un sentiment  profund..l-as putea numi “unicitate”.In fiecare zi  “Barbatul” sau “femeia “ de langa tine.. da,ei cei de langa noi,sunt deosebiti!. Ceea ce incerc sa spun ,dar mereu ma pierd in “filosofii”( aici reiau vorbele unui Barbat:P)nu avem nevoie de o zi speciala pentru a ne simti cu adevarat femei sau barbati.. suntem deosebiti in fiecare zi!
Petru toti barbatii de care sunt inconjurata si mi-au adus  zambetul pe buze:
Domnilor sunteti deosebiti,unici…sunteti in prea multe feluri si noi femeile va iubim chiar daca va criticam non-stop..atunci  as putea spune ca va iubim si mai mult…oricum mereu avem nevoie de voi..!
 Pentru  Femeile pe care am avut prilejul sa le cunosc  si de la care am avut mereu cate ceva de invatat.. pentru fumusete,pentru iubire si bunatate..pentru ca suntem de neinteles…oricum nu se poate fara noiJ
Pentru masculin si feminin..va doresc o primavara speciala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate